יום ראשון, 12 בדצמבר 2010

המלצה לדייט / עסקית צהריים: מסעדת כדיתא

האמת היא שאיזור צומת קסטינה מעולם לא נתפס אצלי כאיזור קולינרי. סוג של מקום באמצע, בדרך לדרום / לבסיס / Whatever. ואם כבר הזדמן איזה דייט באיזור, בד"כ הוא הוזז או לבית - קפה ברחובות, או לאיזה פארק ציבורי בקרית - מלאכי...
נכון שיש את השיפודיה הידועה (והטובה) מרחק 5 דקות נסיעה צפונה בתחנת פז, אך זה לא ממש מקום לדייט.

אז לאחרונה גיליתי את מסעדת כדיתא שנמצאת ממש בכניסה למושב תימורים שנמצא ממש מרחק נסיעה של 2 דקות דרומית לצ. קסטינה, מיד איך שממשיכים לקרית - גת / באר - שבע.
פונים שמאלה בכניסה ליישוב (לבאים מצפון) ומיד שמאלה למסעדה - אי אפשר לפספס, יש שלט גדול, והמבנה של המסעדה בולט.
המסעדה מעוצבת בפשטות, אך עם זאת בצורה נעימה ומזמינה. מדובר במסעדת שף בניצוחו של השף סהר רפאל, המוציא מתחת ידיו מטעמים משובחים.

למי שעובר במקום בשעות הצהריים מומלץ להכנס לצהריים עסקית. העסקיות צהריים טעימות, אם כי מעט יקרות, אך מומלצות.
ניסיתי את מנת הרגו בקר, שזה פסטה עם קוביות בקר בבישול ארוך , בציר בקר ורוטב עגבניות - היה טעים ומשביע.
מנה נוספת שטעמתי בעסקית זה ה"תבשיל סיציליאיני" שזה בשר עגל מבושל ביין, ציר וירקות שורש על פולנטה ותבלינים - שהיא מנה טעימה ומומלצת.

בערב המקום בהחלט מומלץ לדייט נעים ושקט לדרומיים בינינו שרוצים קצת להשקיע בבחורה (ואני ממליץ תמיד - להשקיע בבחורה..) .

בתיאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More