יום שני, 31 במאי 2010

(לא רק) לחובבי אספרסו ולאטה בלבד


לפני כמה חודשים הסברתי כאן בבלוג איך להכין את הקפוצ'ינו המושלם.
מסתבר שיש מומחים ממני לקפוצ'ינו וללאטה... כן כן, תאמינו או לא - מסתבר שיש מומחים ממני ... , האמת לא האמנתי. לקח לי זמן להפנים, אך מסתבר כי נכון הדבר.
טוב, אז אם כך, לא אחסוך מכם קוראיי הנאמנים, והנה לכם וידאו חמוד מהטיוב המסביר כיצד - לא רק להכין את הקפוצ'ינו / לאטה המושלם, אלא משדרג את הטכניקה לדרגת אומנות. תהנו !! (ואל תשכחו לשלוח לי במייל את התוצאות...)

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More